* Bakoma Bio - smak wiśniowy
* Bakoma Bio - smak truskawkowy
* Bakoma Bio - smak owoce leśne
* Bakoma Bio - smak morelowy
* Bakoma Bio - smak jagodowy
Po długich poszukiwaniach udało mi się zakupić 25 sztuk jogurtach w 5 wariantach smakowych.
Bakoma Jogurt Bio z morelami
Składniki: mleko pasteryzowane BIO, morele 15%, cukier trzcinowy BIO, śmietanka pasteryzowana BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus i Bifidobacterium lactis.
Bakoma Jogurt Bio z jagodami
Składniki: mleko pasteryzowane BIO, jagody 15%, cukier trzcinowy BIO, śmietanka pasteryzowana BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus i Bifidobacterium lactis.Bakoma Jogurt Bio z truskawkami
Składniki: mleko pasteryzowane BIO, truskawka 15%, cukier trzcinowy BIO, śmietanka pasteryzowana BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus i Bifidobacterium lactis.
Bakoma Jogurt Bio z owocami leśnymi
Składniki: mleko pasteryzowane BIO, cukier trzcinowy BIO, przecier jezynowyżynowy 7,5% BIO, malina 5% BIO, mietanka pasteryzowana BIO, jagoda 2,5% BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus i Bifidobacterium lactis.
Bakoma Jogurt Bio z wiśniami
Składniki: mleko pasteryzowane BIO, wiśnia15%, cukier trzcinowy BIO, śmietanka pasteryzowana BIO, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus i Bifidobacterium lactis.
Waga netto 140g.
Produkt z rolnictwa ekologicznego.
Zestaw Ambasadora: torba na zakupy, list powitalny, broszura reklamowa i 30 ulotek do rozdania wśród znajomych i rodziny.
Bakoma Jogurt Bio to świetne połączenie 3 składników: jogurtu, owoców oraz cukru trzcinowego. Jakość potwierdzona certyfikatem - jogurty posiadają certyfikat BIO, który potwierdza spełnienie wspólnotowych wymagań dotyczących żywności ekologicznej. Do wyboru mamy 5 wariantów smakowych, więc każdy znajdzie cos dla siebie. Bez konserwantów i ulepszaczy smaku. Produkt ma odpowiedniej wielkości opakowanie. Konsystencja jak dla mnie w sam raz. Moim ulubionym smakiem jest morela.
#toProstetoBio #Rekomendujto
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz